Rommelmarkt

Een jaarlijks terugkerend onderdeel van de Lentefair is de rommelmarkt. Het is elk jaar weer een verrassing wat hier allemaal tussen te vinden is. Naast servies, gereedschap, spellen, puzzels etc. is er ook een groot gedeelte dat uit boeken bestaat (allerlei genres, ook theologie). Daarnaast is er sinds enkele jaren ook de verkoop van tweedehands kleding (voornamelijk kinderkleding).

Zelf 'rommel' inleveren?
Dat kan op vrijdag 24 mei 2024 tussen 9.00-16.00 uur op het terrein bij de kerk (Abelenlaan 41, Ouderkerk a/d IJssel). Wij zijn er blij mee!*

*Behalve met grote meubels.

Digitale rommelmarkt

Grote stukken voor de rommelmarkt worden soms ook hier op de website getoond. Als hier vragen over zijn, kan er contact opgenomen worden per e-mail: lentefair@hhgouderkerkeo.nl.